BOSHQARUV HISOBI NUQTAI NAZARIDAN XARAJATLAR KONTSEPSIYASI - Isomuxamedov , Akbarjon Boxodir o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada kichik biznes sub’yektlarida boshqaruv hisobi nuqtai nazaridan xarajatlar hisobi yuritish va amalda qo‘llash masalalari tadbiq etilgan.