SPORTDA INGLIZ TILINING AHAMIYATI - Mohina Farhod qizi, Abduolimova (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Bugungi kunda dunyomizda katta o‘zgarishlar bo‘layotgan bir paytda mamlakatimizda ham chet tillarni o‘rganishga bo‘lgan talab ortib barmaqda. Ingliz tillini o‘rganish juda chuqur yo‘lga qo‘yildi. Prezidentimiznig tashabbuslari bilan barcha ta’lim sohasida ingliz tili fani keng o‘rgatilmoqda. Ingliz tilini o‘rganish jarayonida texnologiyalardan foydalanish samarali natijalar bermoqda. Ushbu maqolada sportda ingliz tilining ahamiyati qanchalik katta ekanligi va uning uchun qanday ishlar olib borilishi zarurligi keltirib o‘tilgan.