GERBERT UELS IJODIDA UTOPIYA JANRI - Atamurodova, Feruza Toshmurodovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada 20 asrning taniqli yozuvchisi Gerbert Welsning ijodida utopik asarlari haqida va ushbu asarlarda inson konsepsiyasining talqini haqida so‘z boradi. Shuningdek ingliz adabiyotida utopiya janrining paydo bo‘lishi va rivojlanish tarixi xususida ma’lumotlar berilgan.