MAKTABGACHA TA’LIMNI RIVOJLANTIRISH VA MOLIYAVIY TA’MINLASH - Adxamova , Diyoraxon O‘tkirjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarini maktabgacha ta’limni rivojlantirish va moliyaviy ta’minlashning muhimligi haqida ma’lumotlar beradi. Ushbu maqolada, moliyaviy ta’minlashning ta’lim tizimiga kerakli resurslarni ta’minlashning katta ahamiyati ko‘rsatiladi.