MAKTABGACHA TA’LIMDA INGLIZ TILI O‘QITISH METODIKASI - Mohina Farhod qizi, Abduolimova (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Bugungi kunda maktabgacha yoshdagi ingliz tilini o‘rgatish ota-onalar tanlagan eng keng tarqalgan yo‘nalishlardan biridir. Bu bir qancha sabablarga bog‘liq bo‘lib, ulardan biri zaruratdir zamonaviy jamiyatda aloqa vositasi sifatida ingliz tilini bilish. Chet tilini ahamiyati va chet tilini o‘rganishdagi yangi pedagogik metodlar turlari va uni darsda qo‘llash usullari hamda metodlardan samarali foydalanishning amaliy ahamiyat xususida so‘z yuritiladi. Shuningdek ularni qo‘llash usullari.