JISMONIY FAOLLIKNING INSON RUHIYATIGA VA SHAXS KOMPETENSIYASIGA TA’SIRI - Sultonova , Zarina Uchqunovna; Saidmurodov , Hojiakbar Salim o‘g‘li; Jo‘rayev , Umid SHavqiddin o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada jismoniy tarbiya mashg‘ulotlarining inson ruhiyatiga va shaxsiy kompetensiyasiga qay darajada ta’sir ko‘rsata olishi yozilgan. Shuningdek, sport turlarini inson ruhiyatiga va shaxsiy kompetensiyasiga ta’sir darajasini farqlanishi yoritilgan.