ZAMONAVIY TILSHUNOSLIKDA ETNOS MADANIYAT VA TIL TUSHUNCHALARI - To‘xtasinova, Sh.A. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu tadqiqot zamonaviy tilshunoslikda etnos, til va ong, din, madaniyat, etnos madaniyat, til tushunchasi va tilning etnik xususiyatlariga bag‘ishlangan. Til, din va madaniyat tushunchalari o‘rtasidagi bog‘liqliklar haqida bayon etilgan. Jamiyat, til va mentalitet tushunchalarining chambarchas bog‘liqliklari aks ettirilgan.