HAVO ALMASHINUV TIZIMIDA UYNI ISITISHGA SARFLANADIGAN ISSIQLIK QIYMATINI XISOBLASH - Sattorov , A.B; Karimov , E.T (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Havoni tabiiy va sun’iy sovuqlik manbalari orqali sovuqlik bilan taminlash tizimini loyihalash kerakki, qachonki me’yorlangan metrologik sharoitni to‘g‘ridan to‘g‘ri yoki to‘g‘ridan to‘g‘ri bug‘latishli sovutish qurilmalari orqali taminlashni iloji bo‘lmasa. Sovuqlik manbaini tanlash iqtisodiy jixatdan asoslangan bo‘lishi zarur: