MUZEYLARLARDA KO‘RGAZMA ZALLARI FAOLIYATINI TASHKIL ETISH VA BOSHQARISH - Zokirjonov , Abbosbek Zokirjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Hozirgi kunda muzeylar faoliyati, muzeylardagi ko ‘rgazma zallari faoliyati qandayligi, ularni faoliyatini qanday tashkil etish va faoliyatini boshqarish haqida fikr yuritiladi.