O‘ZBEK XALQ QO‘SHIQLARI YOSH AVLODNI TARBIYALASHDA TUTGAN O‘RNI - Zokirjonov, Abbosbek Zokirjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola o‘zbek xalqining qadimdan mavjud bo ‘lib kelayotgan qo‘shiqlari va termalari haqida, qolaversa, ularni yosh avlod tarbiyasida tutgan o‘rni haqida fikr yuritilgan