BMT BARQAROR RIVOJANISH MAQSADLARINING O‘ZBEKISTONDA AMALGA OSHIRILISH JARAYONLARI - Ergashov, Javokhir Inomjon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada, O‘zbekiston Respublikasida amalga oshirilayotgan ishlarning Birlashgan Millatlar Tashkilotining “Barqaror rivojlanish maqsadlari”ga muvоfiqligi, BMT tomonidan ishlab chiqilib, dunyo miqyosida 2030- yilgacha tugatilishi ko‘zda tutilgan ushbu dastur reja va maqsadlarining yurtimiz hududlarida amalga oshirilishi rejalari hamda jarayonlari haqida ma’lumotlar aks etgan.