SOBIQ ITTIFOQ DAVRIDAGI YOPIQ BOZORLAR ARXITEKTURASI VA TUZILISHI - Seytekov , B.E. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Tadqiqot maqsadi Sobiq ittifoq davridagi yopiq bozorlar arxitekturasi va tuzilishi o‘rganish. Yopiq bozorlar strukturasi va arxitekturasini rivojlantirishning istiqbolli yo‘nalishlariga ilmiy asoslangan loyihaviy takliflar berish.