FIZIKA FANINI O‘QITISH METODLARIDA YUZAGA KELUVCHI MUAMMOLAR - O‘rinboyeva , Kumushoy; Muxtarova , Roziyaxon (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada fizika fanini o‘qitish metodlarida yuzaga keluvchi muammolar va ularning yechimlarini ko‘ramiz.