KOLLABARATIV TA’LIM TEXNOLOGIYASI - Gʻoibnazarova , Charos (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
ushbu maqolada ta’lim, taʼlim texnalogiyalari umumiy izohi, ta’limda innovatsion texnologiyalardan foydalanish haqida ma’lumotlar berib o‘tildi.