MUZEYLAR TARIXI VA FAOLIYATI, HOZIRGI KUNDA ULARNING AHAMIYATI. MUZEYLAR FAOLIYATINI RIVOJLANTIRISH UCHUN KO‘RILYOTGAN CHORA TADBIRLAR - Ergasheva , Shaxista Abduragim qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqola muzeylar taxiri va faoliyati va hozirgi kundagi zamonaviy shakllarining turlari to‘g‘risidadir. Muzey faoliyatini yanada takomillashtirish uchun olib borilgan chora-tadbirlar to‘g‘risida.