ТАДБИРКОРЛИК СУБЪЕКТЛАРИ ФАОЛИЯТИ МЕЗОНЛАРИ МУҲИТИ - Хамидилло Сойибжонович, Имодинов (Educational Research in Universal Sciences, 2022)
Ушбу мақолада хизмат кўрсатиш соҳасидаги тадбиркорлик тузилмалари фаолияти мезонлари ва ишчанлик муҳити каби масалалар кўриб чиқилган. Хусусан, хизмат кўрсатиш соҳасида тадбиркорлик тузилмалари фаолияти самарадорлигини ошириш, мамлакатимиз ва хорижлик иқтисодчи-олимларнинг хизмат кўрсатиш соҳасида тадбиркорлик тузилмалари фаолиятини ривожлантириш, улар фаолиятини баҳолаш мезонларига бағишланган фикрлари ва ушбу мавзуда муаллифнинг фикр-мулоҳазалари ўз аксини топган.