ZAMONAVIY TA’LIM SHAROITIDA O‘QITUVCHINING PEDAGOGIK IMKONIYATI - Turayev, Sunnatillo; Fayzullayeva, Dildora (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada ta’lim jarayonining texnologik ta’minoti, o‘qitishning yangicha yondashuvlari, zamonaviy ta’lim, tarbiya texnologiyalaridan foydalanishning konseptual g‘oyalari o‘rganilgan. Zamonaviy o‘qitish texnologiyalari - ijodiy pedagogik fikrlashga asoslanishi, shaxsiyat, ijodiy salohiyat va samarali faoliyatni rivojlantirishning muhim vazifalari tahlil etilgan.