PULMONOLOGIYA TARIXI VA HOZIRGI KUNDAGI AHAMIYATI - Aliyev , N.; Davronova , N. (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada pulmonologiya tarixi va uning hozirgi kundagi ahamiyati haqida ma’lumotlar berilgan.