ASTRONOMIYA BILAN BOG‘LIQ DOLZARB MUAMMOLAR - O‘rinboyeva , Kumushoy Sultonbek qizi; Yo‘ldasheva , Mubina (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada astronomiyaga oid dolzarb muammolari astronomiyani o‘qitishda qilinayotgan kamchiliklarni bartaraf etish haqida bayon etilgan.