КРЕДИТ-МОДУЛЬ ТИЗИМИДА ТАЛАБАЛАРНИНГ МУСТАҚИЛ ИШИНИ РЕЖАЛАШТИРИШ ВА ТАШКИЛ ҚИЛИШ - Маматхонова, Г (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақолада кредит-модуль тизимида талабаларнинг мустақил ишини режалаштириш ва ташкил қилиш бўйича маълумот лар берилган бўлиб, талабанинг мустақил иши, ўқитувчи раҳбарлигидаги мустқил ишлашни ташкил қилиш ва уни бажариш тартиби ҳамда баҳолаш мезонлари берилган.