NISHABLIK DALALARDA EROZIYA JARAYONIGA TA’SIR ETUVCHI OMILLAR VA TUPROQNI EROZIYADAN HIMOYALASH - Rashidov, Nurbek Shermamat o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada nishablik yerlar tuprogʼiga asosiy ishlov beruvchi usullarini qo‘llash, tuproq bilan suv oqimini pasaytirish buyicha rostlash va tuproqni eroziyadan himoyalash bo‘yicha maʼlumotlar keltirilgan.