ZAMONAVIY ENERGIYA VA UNING RIVOJLANISH ISTIQBOLLARI - O‘rinboyeva , Kumushoy Sultonbek qizi; Dehqonova , Gulmiraxon Jumanboy qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada hozirgi tez suratlarda yanada takomillashib botayotgan fan-texnikada zamonaviy energetika sohasining ahamiyati haqida qayd etilgan. Fan va texnikada energiya ishlab chiqarish tahlil qilingan.