YULDUZLAR TURKUMIDAGI UCHBURCHAK YULDUZ TURKUMINI OʻRGANISH - O‘rinboyeva , Kumushoy Sultonbek qizi; Bobojonova , Nodira Hamro qizi; Urazboyeva , Munira Baxodir qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada siz uchburchak yulduz turkumi, uning xususiyatlari, mifologiyasi va boshqa narsalar haqida bilishingiz mumkin.