YADRO FIZIKASINING YUTUG‘I - To‘lanova , Munojat Hamzabek qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada yadro fizikasining tibbiyotda, xojalikda sanoatida qollanilishi yoritilgan. Yadro fizikasining hozirgi kundagi rivojlanishi bayon qilingan. Maqolada ózbek adabiyoti, shu jumladan Torayev, Alimov, Abdurashidov va boshqalar asarlaridan foydalanilgan.