TALABALARNING TEXNIK IJODKORLIK KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISH PEDAGOGIK MUAMMO SIFATIDA - Muradov , Salaxiddin Djumanazarovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada talabalarning texnik ijodkorlik kompetentligini rivojlantirish texnologiyalari haqida va pedagogik muommolari haqida fikr yuritiladi.