OLIY TA’LIM TALABALARIDAGI MA’NAVIY VA MA’RIFIY SIFATLARNING OSHIRISH TEXNOLOGIYASI - Izaitullayeva , Lazokat Eshimbayevna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada pedagokika orqali insonning ta’lim-tarbiya jarayonida shakllanib borishi, oliy ta’lim talabalariga mutaxassislik bilimlarimi berish bilan birgalikda ularni ma’naviy-ma’rifiy dunyoqarashlani oshirish xur fikrlilik to‘g‘risida yozilgan.