KO‘P BORLIQLAR NAZARIYASI YOKI MULTIKOINOT - O‘rinboyeva , Kumushoy Sultonbek qizi; Zokirova , Mohlaroy (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ko‘p borliqlar nazariyasi, ikki tirqishli Yang tajribasi, zarralarning dual korpuskulyar to‘lqin tabiati, Shryodinger mushugi, Shryodinger tenglamasi, kvant olamida zarralarning dualligi