TA’LIM MAZMUNINI INTEGRATSIYALASHUVINING TENDENSIYALARI - Kadirov , Anvar Xurramovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada ta’lim mazmunini integratsiyalashuvining zamonaviy muammolari tendensiyalar asosida ochib berilgan. O‘qitishdagi integratsiya hamda integratsiyalashgan ta’limning mazmuni bayon etilgan.