OSMON YORITQICHLARINING ANIQLASH USULLARI - O‘rinboyeva , Kumushoy; To‘rayeva , Nozima (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada osmon yoritqichlarining masofasini aniqlashning bir necha usullari yoritib berilgan