OLIY TA’LIM MUASSASASI TALABALARI BILAN O‘TKAZILADIGAN YENGIL ATLETIKA BO‘YICHA TO‘GARAK MASHG‘ULOTLARINING MAZMUNI - Ergasheva, Ozoda Asqar qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Bu maqolada, oliy ta’lim muassasalarida talabalarning yengil atletika bo‘yicha to‘garak mashg‘ulotlarini tashkillash, uning o‘ziga xos xususiyatlari va ahamiyati haqida so‘z yuritilgan.