ЗАМОНАВИЙ ИЛМИЙ БИЛИМЛАРНИНГ ЁШЛАР ДУНЁҚАРАШИНИ ЮКСАЛТИРИШДАГИ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ - Эронов , Самарбек Қурбонназарович (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақолада замонавий илмий билимларнинг XXI аср ёшлари дунёқарашини юксалтиришдаги аҳамияти ва ўзига хос хусусиятлари ёритиб берилган. Мақолада муаллиф ишонч ва ишончсизлик билан боғлиқ муаммолари жамият, фан ва фалсафада долзарб мавзулардан бири эканлиги, ҳамда жамиятнинг тараққий йўлида ривожланишида мухим омил бўлишини кўрсатиб берган.