FIZIKA FANINING OʻQITILISH METODIKASI - Yunusov , Rahmatillo Farhodjon o‘gʻli (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Biz ushbu maqolada hozirgi kunda fizika fanining odamlar orasida qiziqishlari nima uchun kamayib borishi, kamchiliklari va fanning rivojlantirish uchun nimalarga eʼtibor qaratish lozimligini yozib oʻtamiz