XORIJIY TILLARNI O‘RGANISH METODIKASI - Soyibjonova , Ruxshona Azamatjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada til o‘rganishning zamonaviy, interaktiv usullari, til o‘rganayotgan o‘quvchilar nimalarga e’tibor berishi kerakligi, tildan foydalana olish ko‘nikmalari, tez va oson o‘rganishga yordam beruvchi qiziqarli metodikalar haqida bayon etilgan.