ROSACEADA PSIXEMOTSIONAL BUZISHLAR - Toshev , Suhrob O‘ktamjon o‘g‘li; Utayev , Akbar Jo‘raqulovich; Djumatova , Karina Erkinovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada 20 yoshdan 60 yoshgacha bo‘lgan rosacea (eritematotelangiektatik, papulyar-pustulyar va pustular-nodulyar) turli xil klinik shakllari bo‘lgan 90 nafar bemordan iborat klinik guruhning tadqiqoti jamlangan : 68 ayol (75,6%) va 22 erkak (24,4). %) Bizning ishimizning maqsadi rosaceadagi psixo-emotsional buzilishlarni o‘rganish va batafsil ko‘rib chiqish va pirazidolni kompleks terapiyaning bir qismi sifatida qo‘llashning maqsadga muvofiqligini baholash edi.