SIFILISNI DAVOLASHNING STANDART USULLARIDAN FOYDALANISH SAMARALI - Klebleeva , Guzal Davlyatovna; Utayev , Akbar Jo‘raqulovich; Salamova , Lola Abduraximovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqola tadqiqotning qisqacha mazmunini taqdim etadi: biz 1998-2019 yillar davomida sifilisning dastlabki shakllari bo‘lgan 118 bemorning yashash joyidagi OKVDda ambulatoriya kuzatuv kartalarining tibbiy yozuvlarini tahlil qildik. Bizning ishimizning maqsadi sifilisni davolashning standart usullarining samaradorligini baholashdan iborat edi.