FIZIKANI FANINING DOLZARB MUAMMOLARI: FIZIKA FANINI OʻQITISH METODIKASI - Oʻrinboyeva , Kumushoy; Anafiyayeva , Yorqinoy (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Hozirgi texnologiya kuchaygan bir paytda oʻquvchilarni fizika faniga qiziqishini orttirish.Shuningdek fizika faniga oʻquvchilarni qiziqishi uchun qanday metodlar qoʻllash usullari.