QUDRATLI QORA TUYNUKLAR - O‘rinboyeva , Kumushoy Sultonbek qizi; Salohiddinov, Ahroriddin (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolam koinotning mo‘jizalaridan biri bo‘lmish Qora tuynuklar haqida. Qora tuynuklar haqida eng ohirgi ma’lumotlar.