FIZIKA FANINING RIVOJLANISHI VA METODIKASI - Oʻrinboyeva , Kumushoy Sultonbek qizi; Ergasheva , Oʻgʻiloy Ne’matjon qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Fizika fanini rivojlanishi va metodikasi.Barchamizga ma’lumki hozirgi davr yoshlarimizning fizika faniga qiziqishlari kamayib bormoqda. Hozirgi kunda biz oʻquvchilarni fizika faniga qiziqtirishimiz va qiziqarli metodlar asosida darslar oʻtishimiz lozim.