21-ASR PEDAGOGIKASI: O‘QITISHNING INNOVATSION USULLARI - Eshmuhamedov , Latif Maxmayusufovich (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada, XXI asrda talabalarni о‘qitishda innovatsion usullarning tо‘rt yо‘nalishi kо‘rib chiqildi: pedagogika fanini kengaytirish, о‘rganishga ekologik yondashuv, raqamli avlod va rо‘y berayotgan о‘zgarishlar, о‘qitishdagi innovatsiyalar bayon etigan.