O‘QITUVCHI FAOLIYATIDA PEDAGOGIK QOBILIYATLARNING O‘RNI - Bo‘riyeva , Dilnoza Abdulhamidovna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada ta’lim sifatini, o‘quvchilar bilim doirasining samaradorligini oshirish, o‘quvchilarni mustaqil ta’limga tayyorlash va ularni o‘qitish yoritib berilgan.