MADANIY TURIZM ORQALI TALABALAR MA’NAVIY-MA’RIFIY TARBIYASINI TAKOMILLASHTIRISH BO‘YICHA XORIJIY TADQIQOTLAR TAHLILI - Sariyeva , E’tibor Matchanboyevna (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada madaniy turizmning talabalar ma’naviy-marifiy tarbiyasiga ijobiy ta’siri va bu bo‘yicha qilingan xorijiy tadqiqotlar xaqida so‘z yuritilgan.