MATEMATIKA DARSLARIDA O‘QUVCHILARNING BILISH FAOLIYATINI RIVOJLANTIRISHDA MASALA VA MASHQLAR¬NING AHAMIYATI - Sobirov , Zarifboy Rahimbergan o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqolada matematikadan o‘quvchilarning bilish faoliyatini rivojlantirishda masala va mashqlarning ahamiyati haqida so‘z yuritilgan.