PEDAGOGIK JARAYONNI LOYIHALASH TEXNOLOGIYASINING UMUMIY MOHIYATI - Shukurullayeva , Aziza G‘ulom qizi; Umurzoqov , Faxriddin Zuxridin o‘g‘li; Ungarov , Behzod Turg‘un o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada ta’lim sohasini loyihalash va pedagogik texnologiyalarni ta’lim jarayonida qo‘llash mahorati haqida yoritilgan, shuningdek, pedagogik jarayonlarni o‘qituvchi tomonidan samarali tashkil etilishi yuzasidan ilmiy asoslar keltirib o‘tilgan.