SAMARALI RAHBARLIKKA XOS XISLATLAR - O‘ktamova , Shahnoza Hamdamova; Boymurodova , Gulhayo Diyora (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Mazkur maqola samarali rahbarning asosiy xisatlari va òziga xosliklarini ifodalab beradi.