ТУПРОҚҚА ИШЛОВ БЕРИШ МАВЗУСИНИ ЎҚИТИШДА ТАЪЛИМ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИНИ ҚЎЛЛАШ - Джумабоев , Сайдулло; Зафаров , Оғабек (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Янги педагогик технологияни ўқув жараёнига тадбиқ этиш учун унинг илмий-амалий механизмини яратиш зарур. Педагогик технология ҳозирда барча педагогик касблар ҳамда таълим-тарбия жараёнини ташкил қилиш, бошқариш, назорат қилиш билан боғлиқ касбларнинг асосини ташкил қилади.