AVTOMOBILLARGA TEXNIK XIZMAT KO‘RSATISH ISHLARINI TASHKIL ETISH TEXNOLOGIYASI - Raxmanov , Akram Axmedovich; Xidirov , Muso Qahramon o‘g‘li (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Avtomobillarga texnik xizmat ko‘rsatish-bu nosozliklar, favqulodda avtomobil qismlarida vujudga keladigan buzulishlar paydo bo‘lishi va uning oldini olishga qaratilgan profilaktika chorasi. Shunday qilib, avtomobillarning ishonchliligi va samarali ishlashi ta’minlanadi. Avtomobillardan foydalanish ularning egalaridan hamma narsani talab qiladi ularni ehtiyot qismlar bilan uzluksiz ta’minlashning xizmat qilish muddati, keyin, ta’mirlash xizmatlari.