RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA BOSHLANG‘ICH TA’LIMNING INTEGRATSIYASIYALASHTIRISH - Ummatillayeva , Muslima Baxodir qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada hayotimizning barcha jabhalarini raqamlashtirish, jumladan, boshlang‘ich ta’lim integratsiyasida raqamli texnologiyalarning o‘rni, raqamlashtirish muammolari ko‘rib chiqilgan. Boshlang‘ich ta’lim integratsiyasida raqamli texnologiyalarni joriy etishning ijobiy va salbiy tomonlari, xususiyatlari va imkoniyatlari, boshlang‘ich ta’limda raqamli texnologiyalarning ahamiyati, ulardan oqilona va samarali foydalanish talablari keltirilgan.