FIZIKA DARSINI O‘TISH METODLARI - O‘rinboyeva , Kumushoy Sultonbek qizi; Ne’matova , Shaxnozaxon Shuhratbek qizi (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ushbu maqolada oliy ta’lim muassasalarida fizika fanidan “noan’anaviy” o‘qitish, xususan bo‘lajak pedogoglarning tajribalarini oshirgan holda darsga tayyorlash va qiziqarli metodlar orqali o‘quvchilarni qiziqishlarini yanada oshirish haqida so‘z boradi