АКСИОЛОГИЧЕСКАЯ СУЩНОСТЬ МЕНЕЖМЕНТА В НОВОМ УЗБЕКИСТАНЕ - Мансурова , М (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Ушбу мақолада буюк аждодларимизнинг илмий мероси бугунги бошқарув тизимининг асоси эканлиги, ислоҳотларимиз натижасида мамлакатимизда Янги Ўзбекистонни барпо этишнинг зарур сиёсий-ҳуқуқий, ижтимоий-иқтисодий ва илмий-маърифий асослари яратилганлиги, Конституция устуворлиги, қонун олдида тенглик, инсонпарварлик, адолатлилик, суд ҳокимиятининг мустақиллигини таъминлаш борасидаги инсон қадри учун олиб борилаётган амалий ишлар натижаси билан ҳам эътиборлидир.