PSIXIK JARAYONLARNING ZAMONAVIY PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK TADQIQOTLARI - Umedjanova , M.L; G‘aybillayev , F.F (Educational Research in Universal Sciences, 2023)
Maqolada oliy ta’lim muassasalarida bo‘lajak psixologlar mustaqil ishlash jarayoniga tayyorlashda ularning intellektual qobiliyatlarini qo‘llash bilan bog‘liq bo‘lgan psixik jarayonlarning zamonaviy pedagogik-psixologik metodlari ba’zi jihatlari mazmun mohiyati yoritilgan.